176.000 €

Apartament superb de vanzare - Tineretului - Lux

  • Suprafata 70 mp
  • An 1992
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 8
  • Metrou Tineretului ...5 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, ieri, 13:27

Descriere anunt

Apartament superb de vanzare - Tineretului - Lux

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Tineretului, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul de 3 camere, este situat la etajul 8, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA.

Veti gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 70 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(fiecare ce parcuri are in functie de zona), hipermarketuri ( atat magazine stradale, Mega Image), si restaurante(fiecare ce restaurante are in zona). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament/vila, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii?

Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1095802

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Tineretului 5 min.
Timpuri Noi 7 min.