63.650 €

Apartament spatios 3 camere langa Metrou Berceni

  • Suprafata 71 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj din 6

Descriere anunt

Apartament spatios 3 camere langa Metrou Berceni

Cel mai amplu complex rezidential din zona Sos Berceni – Metrou Dimitrie Leonida, Complexul propune un numar 6 blocuri identice ca arhitectura si compartimentare. Cele 6 imobile vor fi edificate concomitent, fiecare dintre ele dispunand de cate 48 de apartamente, dintre care 10 garsoniere, 32 apartamente de 2 camere, si 6 apartamente de 3 camere, avand un regim de inaltime S+ P+5. Dimensiunile acestora variaza intre 44.82 si 84.38 mp utili.

Apartamentul prezentat astazi este cel de 3 camere avand o suprafata utila foarte generoasa 84.38 mp.

Este situat la parterul inalt al blocului ( blocul are si parcare subterana ).

Proiectul se adreseaza atat persoanelor active cat si celor care isi doresc sa beneficieze de o zona in dezvoltare cu piete, scoli, mijloace de transport in comun atat suprateran cat si metrou in imediata apropiere.

Nivelul de calitate al materialelor folosite, atentia deosebita la detalii si finisaje, compartimentarea ideala si garantia unei constructii sigure, iti ofera satisfactia ca ai ales locuinta perfecta.

Clientul alege cum vrea sa arate casa lui!

Amenajarea interioara este o decizie care apartine in totalitate cumparatorului. Impreuna cu dezvoltatorul veti alege dintr-o gama extrem de variata de materiale si culori finisajele care vi se potrivesc.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca.

Poze cu titlu de prezentare.

Va astept la vizionare !

Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton