159.000 €

APARTAMENT LUMINOS, NATIUNILE UNITE

  • Suprafata 78 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 7
Bucuresti, 16 oct, 14:52

Descriere anunt

APARTAMENT LUMINOS, NATIUNILE UNITE

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un deosebit apartament in zona Pietei Natiunile Unite, aflat la etajul 3 al unui imobil de 7 etaje construit in anul 1993.

Spatiul acestui apartament este semidecomandat, are o suprafata utila de 78 mp, beneficiaza de aer conditionat, are parchetul original din stejar ce a fost pastrat in buna stare si protejat cu mocheta si este format dintr-un living luminos, o bucatarie cu geam mare cu zona de luat masa, un hol la intrare unde regasim wc-ul de serviciu, iar din living, prin intermediul unui hol generos avem acces catre cele doua dormitoare si baia mare cu cada.

Vederea este pe fata, catre bulevard, cu o priveliste frumoasa catre Casa Poporului si parcul Izvor, aspect ce confera valoare acestei oferte.

Zona in care se gaseste pozitionat acest apartament vorbeste de la sine, la doar cativa pasi gasindu-se Parcul Izvor, Casa Poporului, Catedrala Mantuirii Neamului, Palatul Justitiei, Piata Unirii, iar transportul catre toate zonele Bucurestiului este foarte facil datorita gurii de metrou Izvor aflata si ea la doar 5 minute distanta.

Datorita locatiei acestui spatiu, aceasta oferta este foarte potrivita celor ce doresc o investitie pe termen lung ori un venit stabil prin inchirierea acestuia ori chiar achizitia in vederea stabilirii unui sediu de firma (avocatura, notariat ori alte activitati ce doresc accesibilitatate si prestanta).

Pentru a descoperi toate avantajele ce va sunt oferite la cumpararea unui astfel de apartament si pentru orice alte informatii suplimentare, va invitam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea exclusiva Catoma Property Invest

Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI