155.000 €

Apartament in vila, curte si garaj, zona rezidentiala Domenii

  • Suprafata 73 mp
  • An 1941
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 3
  • Stația Grivița (M4) ...14 min.
Bucuresti, ieri, 12:31

Descriere anunt

Apartament in vila, curte si garaj, zona rezidentiala Domenii

Catoma Property Invest are placerea sa aduca in atentia dumneavoastra un deosebit apartament in vila in cartierul rezidential Domenii.

Apartamentul se gaseste la etajul 2 intr-o vila cu o arhitectura frumoasa de doar 2 etaje si mansarda, pe o strada linistita de vile, foarte aproape de piata Domenii.

Imobilul a fost construit in 1941 si este impartit in demisol, parter, etaj 1, etaj 2 si pod si are o structura pe grinzi si plansee de beton cu peretii din caramida portanta.

Apartamentul vine in proprietate cu o cota de 124 mp din terenul de 468 mp si beneficiaza de urmatoarele dependinte: un garaj de 14 mp si o boxa la demisol de 18 mp (amenajata ca birou).

Spatiul util semidecomandat al acestui apartament este de 73 mp si este compus din living, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, baie, hol intrare, hol baie.

Apartamentul a fost complet renovat beneficiind de finisaje de calitate precum gresia si faianta, geamurile termopan, usa de intrare metalica, centrala termica (contorizarea se face separat), instalatiile sanitare din cupru si aer conditionat.

Curtea comuna a vilei este amenajata oferind un spatiu de recreere si petreceri in aer liber.

Cartierul Domenii este o zona rezidentiala foarte linistita, verde si foarte cautata in nordul Bucurestiului, cu un acces usor catre centrul Bucurestiului, fiind deservita de numeroase mijloace de transport si in proximitatea multor puncte de interes in functie de nevoi: banci, Mega Image non stop, piata cu acelasi nume, parcul Herastrau, Manastirea Casin, restaurante, Parcul Agronomiei, gradinite, scoli, licee, spitalul Elias, cabinete medicale particulare si multe altele.

Pentru o intelegere mai buna a avantajelor oferite de aceasta proprietate va asteptam cu drag la o vizionare.

Raluca Timofti

Catoma Property Invest

0799029263

Acces

Statii metrou Timp
Stația Grivița (M4) 14 min.
Stația 1 Mai (M4) 17 min.