190.000 €

APARTAMENT GENEROS / PARTER INALT / IMOBIL NOU - VASILE LASCAR / EMINESCU

  • Suprafata 130 mp
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
Bucuresti, 04 ian, 16:55

Descriere anunt

APARTAMENT GENEROS / PARTER INALT / IMOBIL NOU - VASILE LASCAR / EMINESCU

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament versatil de 3 camere situat la parterul inalt al unui imobil construit in anul 2015, situat central si foarte aproape de intersectia strazii Vasile Lascar cu strada Mihai Eminescu.

Acest modern spatiu are o suprafata utila de aproximativ 130 de metri patrati la care se adauga o terasa generoasa in proprietate de aproximativ 25 mp.

Inaltimea camerelor este de peste 3 ml iar spatiul apartamentului este la acest moment gandit sa serveasca ca spatiu de birou insa el poate fi foarte usor recompartimentat diferit putand fi usor transformat intr-un apartament rezidential de 3 sau chiar 4 camere.

Pozele atasate acestei oferte reflecta stadiul actual al apartamentului ce se ofera spre vanzare iar cele doua schite reprezinta compartimentarea prezenta dar si felul in care poate fi acesta recompartimentat pentru a deveni un spatiu rezidential cu 4 camere.

Zona in care se gaseste acest spatiu este o zona usor retrasa de la strada circulata si nu foarte aglomerata.

Pretul acestui apartament este de 190000 euro + TVA.

Pentru o vedere mai ampla asupra tuturor avantajelor ce va sunt oferite la achizitia acestei proprietatii va asteptam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI