132.500 €

Apartament deosebit Banu Manta

  • Suprafata 66 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 8 din 10
Bucuresti, azi, 09:59

Descriere anunt

Apartament deosebit Banu Manta

Catoma Property Invest va ofera spre vanzare un deosebit apartament decomandat de 3 camere  cu 2 balcoane si 2 grupuri sanitare pozitionat la etajul 8 din10 intr-un bloc reabilitat termic ce a fost construit in anul 1982 si se afla pe Bd. Banul Manta chiar langa Hotel Irisa. 

Spatiul acestui apartament a fost complet imbunatatit si amenajat are tamplarie din pvc cu geamuri termopan usi sunt din mdf alb si partial din sticla sablata gresia faianta si obiecte sanitare fiind de foarte buna calitate.

Caloriferele au fost schimbate iar sistemele de instalatii sanitare si electrice au fost modernizate (cu suplimentarea prizelor si coborarea comutatoarelor). 

Bucataria este spatioasa si dotata cu mobilier de calitate (cu blat pe doua laturi). In living si pe hol podelele sunt din gresie iar in dormitoare au parchet. 

Alte dotari: doua aparate AC usa metalica de exterior repartitoare agent termic contoare apa detector gaz si interfon.

Un avantaj important este constituit de cheltuielile reduse la intretinere. 

Blocul este amplasat foarte aproape de Parcul Kiseleff fiind farmacii si multe altele.la doar 8 minute de metrou Piata Victoriei.

In proximitate se afla scoala Heliade Radulescu liceele Tudor Vianu si Ion Neculce spitalul clinic Sfanta Maria piata 1 Mai si multe altele.

Apartamentul se vinde partial mobilat.

Pentru o idee mai clara a avantajelor ce se creaza la achizitia unui astfel de spatiu va asteptam cu drag la o vizionare.