95.000 €

Apartament de 3 camere, bd. Decebal, Piata Alba Iulia

  • Suprafata 74 mp
  • An 2009
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 5
  • Statie Metrou Dristor 2 M1 ...18 min.
Bucuresti, 04 nov, 09:19
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament de 3 camere, bd. Decebal, Piata Alba Iulia

oferta exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Va oferim in exclusivitate spre vanzare un deosebit apartament spatios de 61mp, situat in imediata apropiere a zonelor de interes a orasului, in zona Mall Vitan , Blv Decebal , Unirii , Piata Alba Iulia, Burebista , Blocul este construit in anul 2009, are 3 camere, o baie, un balcon mare plus terasa desupra imobililui unde va lasa liftul , la et 6.

Apartamentul a fost amenajat ca studio foto si muzica, este pretabil pentru sediu de firma , locuit , sau alte activitati.

apartamentul a fost trasformat din 2 caere in 3 camere din faza de proect

Apartamentul beneficiaza de cntrala proprie, 3 aere conditionate , racordare la retelele edilitare existente in zona - alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV.

Este asigurata supravegherea permanenta a accesului in imobil. Imobilul este prevazut cu instalatie de interfon, cu cate un post interior (in apartament), montat la intrarea in apartament.

Va propune spre cumparare apartament adaptat pentru studio cu o suprafata de 61 mp. Bucataria este open space fiind incorporata cu sufrageria( camera de fotografiat) de asemenea are acces la terasa de 10mp. Imobilul beneficiaza de centrala proprie, 3 aparate aer conditionat fiind orientat Sud-Est. Cladirea este contruita din beton si caramida iar baia beneficiaza de geam. Locul de parcare este posibil insa este neamenajata zona( in spatele blocului).

Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati.

Apartamentul este inchiriat de 10 ani caledaristic din 2009, de aclasi chirias, deci se poate lua ca si investitie si chiriasul sa ramana acelasi

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati- chiar si in weekend !

Exclusivitate - Broker_Imobiliar- David_Jimmy_Oliver - Disponibil chiar si in weekend !

Acces

Statii metrou Timp
Statie Metrou Dristor 2 M1 18 min.