150.000 €

Apartament 3 camere+terasa Afi Cotroceni - NearCenter Residence Plaza 2

  • Suprafata 163 mp
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 5
  • Lujerului ...15 min.
Bucuresti, 19 aug, 09:35

Descriere anunt

Apartament 3 camere+terasa Afi Cotroceni - NearCenter Residence Plaza 2

NearCenter Residence Plaza 2 este un proiect cu regim mic de inaltime - P+5 - amplasat intr-o zona linistita de case intre Afi Palace Cotroceni si Plaza Romania

FACILITATI

Imobilul se afla situat in apropierea statiei de tramvai si autobuz Sergent Moise a statiei de tramvai usor 41 - Brasov si a statiei de metrou Lujerului.

In proximitatea imobilului se afla numeroase puncte de interes precum : Colegiul Moisil , Piata Moghioros , Parcul Moghioros - unul dintre cele mai moderne parcuri din Bucuresti , Auchan Drumul Taberei , Mall Plaza , Cora Lujerului , Universitatea Politehnica Bucuresti , Stadionul Ghencea.

Amplasarea imobilului face ca accesul auto sa fie facil pentru deplasarea catre oricare dintre punctele de interes din oras.

Conceptul Near Center Residence are la baza ideea unor imobile bine pozitionate , de unde sa poti ajunge repede catre centrul Capitalei.Imobilele construite sunt elegante deosebit finisate si sigure din punct de vedere seismic. Locatia  NearCenter Residence Plaza 2 nu au fost aleasa intamplator , ci din  dorinta de a imbina armonios linistea zonei cu confortul dat de  accesul rapid  catre mijloacele de transport in comun , centre comerciale , parcuri ,gradinite si scoli , toate atat de necesare familiilor moderne.

Imobilul situat pe strada Marcu Ion este un proiect modern - regim de inaltime P+5 ce va fi construit cu atentie la detalii si la finisaje.Materialele ce vor fi folosite pentru constructia acestui imobil sunt de cea mai buna calitate alese atent si testate in timp.Proiectele dezvoltate anterior acestui imobil au fost  vandute integral , fapt ce demonstreaza calitatea imobilelor. 

 Structura de rezistenta a cladirii este pe cadre si plansee de beton armat cu fundatie tip radier general.Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida Poroterm 30/25. Apartamentele vor fi predate cu pereti zugraviti cu vopsea lavabila ( culoare alba) si obiecte sanitare de calitate , urmand sa fie personalizate dupa bunul plac al fiecarui cumparator.Finisajele de calitate vor fi alese de catre  cumparator dintr-o gama larga de : parchet laminat , gresie, faianta si usi de interior ,montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.Apartamentele vor dispune de tamplarie pvc cu geam termopan 6 camere , usa metalica Mega - cu inchidere in trei puncte.

Incalzirea se va realiza prin intermediul centralei termice proprii Ariston. Apartamentele vor fi contorizate individual atat pentru apa , gaz cat si pentru electricitate, iar toate contoarele vor fi amplasate pe palier.

Imobilul va dispune de locuri de parcare subterane ce se pot achizitiona separat de pretul apartamentelor

Imobilul se afla intr-o zona excelenta foarte aproape de:

- Mijloacele de transport in comun : Ratb : statiile Sergent Moise si Brasov: 137,138 , 41 si metrou Lujerului

- supermarket-uri si mall-uri : Profi Mega Image Lidl KauflandAuchanPlaza Romania si Afi Palace Cotroceni

- Gradinite scoli licee si Parcul Moghioros

Dotari imobil

 >Supraveghere video (interior si exterior)

>Usi securizate

>Interfon

>Parcare subterana

Pretul nu include TVA !

Acces

Statii metrou Timp
Lujerului 15 min.