73.000 €

Apartament 3 camere vis a vis de parcul IOR

  • Suprafata 60 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 9
  • Titan ...5 min.
Bucuresti, 12 sep, 14:33

Descriere anunt

Apartament 3 camere vis a vis de parcul IOR

Propunerea de vanzare se refera la acest apartament din Titan cu o locatie de invidiat .

Si anume , chiar vis a vis de parcul IOR , in blocul Potcoava . Cladirea a fost recent reabilitata termic , asa ca pe langa aspectul exterior placut , beneficiaza si de avantajele izolatiei termice , care pana la urma se regaseste in costurile reduse cu incalzirea . Blocul este civilizat , spatiile comune sunt impecabile si cu lumina naturala , plante ornamentale etc . Cabina liftului este de asemenea schimbata si arata foarte bine .

Apartamentul se vinde complet gol si avand in vedere ca nu a fost renovat de mult , poate fi reamenajat dupa gustul propriu . Configuratia camerelor este semidecomandata cu 2 spatii de depozitare ( unul pe hol si altul in bucatarie ) iar balconul inchis are vederea catre parc . Beneficiaza de vedere mixta , fata spate , ambele cu foarte multa verdeata , astfel incat este luminos tot timpul zilei.

Locatia permite accesul pe jos la gradinita , scoala , terenuri de sport , dar si catre abundenta de terase si supermagazine cum ar fi Park Lake .

Statia de metrou Titan se afla la 500 m , iar celelalte mijloace de transport sunt la doi pasi .

Este ideal pentru o familie tanara cu copii . Imagineaza-ti ca trebuie doar sa treci strada si ai ajuns in parc cu copilul . Insa si parintii pasionati de miscare pot iesi cu bicicleta in fiecare zi !

Oferta este reprezentata exclusiv de Renet Real Estate Network, comision ZERO pentru cumparator !

Va invit la o vizionare ...nu veti regreta !

Acces

Statii metrou Timp
Titan 5 min.