124.950 €

Apartament 3 camere Theodor Pallady-Metrou Nicolae Teclu Sector 3

  • Suprafata 110 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 11
  • Metrou Nicolae Teclu ...15 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 16 feb, 20:40

Descriere anunt

Apartament 3 camere Theodor Pallady-Metrou Nicolae Teclu Sector 3

Apartamentul cu 3 camere este amplasat la aproximativ 10-12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si la 10-12 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.

Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 6 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+10E+11R dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane si supraetajate. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul cu 3 camere este decomandat si are o suprafata totala de 110.61 mp. Aceasta este alcatuit din 1 living, 1 bucatarie , 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, 1 hol si 2 balcoane cu acces din camera de zi , bucatarie si cele 2 dormitoare.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pentru plata cash se acorda discount.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Cod oferta: 984333

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Nicolae Teclu 15 min.