95.000 €

Apartament 3 Camere la Cheie, Lujerului, 5 minute metrou

  • Suprafata 60 mp
  • An 1977
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 10
  • Metrou Lujerului ...7 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 25 feb, 09:44

Descriere anunt

Apartament 3 Camere la Cheie, Lujerului, 5 minute metrou

Va propunem spre vanzare un apartament de doua camere situat intr-o locatie linistita, tinereasca, cu acces facil catre centre comerciale, restaurante, mijloace de transport in comun si universitati.

Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil cu 10 etaje, finalizat in anul 1977, in proces de reabilitate la momentul actual. Acesta este decomandat si dispune de o suprafata utila de 56mp impartiti intre living, dormitor, bucatarie, hol si baie, dar si de un balcon de 5mp.

Apartamentul este complet utilat si mobilat, cu mobilier si electrocasnice noi, calitative, asemenea finisajelor. Dispune de aer conditionat, masina de spalat, un dressing generos plus spatii de depozitare, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, combina frigorifica, hota si spatiu de dining, iar baia este dotata cu cada. In plus, balconul se poate amenaja pentru confortul dumneavoastra, devenind astfel un loc de relaxare la sfarsitul zilei.

Complexul rezidential Exigent Plaza dispune de supraveghere video, menaj zilnic, paza, dar si de un magazin Profi.

In apropierea imobilului se afla Cora Lujerului, cu magazine, restaurante, cafenele, farmacii si banci, dar si Plaza Romania. La 5 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Lujerului, statia de tramvai 61, 62 si statia STB 136, 236, 336

Pentru mai multe detalii legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

Cod oferta: 1048483

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Lujerului 7 min.
Gorjului 7 min.