60.000 €

Apartament 3 camere, Drumul Taberei Valea Ialomitei

  • Suprafata 56 mp
  • An 1974
  • Decomandat
  • Etaj parter din 10
  • Piața Unirii 2 ...5 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 22 feb, 10:35

Descriere anunt

Apartament 3 camere, Drumul Taberei Valea Ialomitei

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Drumul Taberei, in imediata apropiere a statiei de metrou Valea Ialomitei, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 3 camere, este situat la parterul unui bloc de 10 etaje, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine mobilat complet si renovat in anul 2017, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere spatioase, baie - cabina de dus si o bucatarie inchisa. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 56mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parcul Sfantul Andrei la 5 minute de mers pe jos), hipermarketuri (atat magazine stradale, Mega Image), si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1117035

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Unirii 2 5 min.
Metrou Universitate - Spitalul Colțea 14 min.
Tineretului (M - exit B) 17 min.