79.900 €

Apartament 3 camere decomandat Brancoveanu Grand Arena

  • Suprafata 68 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 5
Bucuresti, 12 sep, 09:35
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Apartament 3 camere decomandat Brancoveanu Grand Arena

Apartamentul cu 3 camere prezentat este disponibil intr-un ansamblu de renume din zona de Sud a Capitalei si anume Marodin Residence.

Spatiul interior al acestuia este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si mai ergonomic, fiind impartit astfel: hol cu spatiu de depozitare, camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dorimitoare intime ci cocehte, precum si 2 grupuri sanitare

Noul proiect rezidential Marodin Residence este situat in Bucuresti, sector 4, in spatele centrelor comerciale Selgros si Carrefour Grand Arena, mai exact pe strada Aurel Persu.

Zona in care este amplasat imobilul, este una ce beneficiaza de infrastructura completa, cu strazi asfaltate si iluminate.

Accesul catre ansamblu se face prin mai multe artere importante: Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Brancoveanu, strada Aurel Persu, strada Turnu Magurele, iar mijloacele de transport in comun sunt la doar cateva minute de mers pe jos.

:

Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta din import, parchet laminat 8 mm, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, geamuri termopan si usa metalica antiefractie la intrare.

Sistemul constructiv al imobilului este realizat din cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 12 cm la interior si termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Acesta este racordat la toate utilitatile orasului, apartamentele fiind contorizate separat.

Va astept acasa!

Direct Dezvoltator.

Zero Comision

Detalii terase: Suprafata balcon: 3.35 mp

Reper: Brancoveanu - Bd. Alexandru Obregia, Metalurgiei, Bd. Constantin Brancoveanu, Parc Oraselul Copiilor

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Usa metalica
Optiuni exterior
Structura beton