99.000 €

Apartament 3 camere decomandat Green Grove Residence, comision zero

  • Suprafata 90 mp
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
Bucuresti, 12 nov, 15:39
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament 3 camere decomandat Green Grove Residence, comision zero

Green Grove Residence este un proiect nou, modern, P+4, amplasat intr-o zona foarte linistita, in imediata apropiere a Bulevardului Timisoara. Materialele folosite pentru constructia acestui imobil sunt de cea mai buna calitate, alese atent si testate in timp. Proiectele dezvoltate anterior acestui imobil au fost vandute integral, fapt ce atesta calitatea imobilelor.

Pentru structura cladirii sunt folosite cadre de beton, diafragme si plansee si fundatie tip radier general. Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida Poroterm 30/25. Imobilul este incadrat in cea mai buna clasa energetica si are o izolatie exterioara de 10 cm.

Apartamentele sunt deosebite si vor fi predate cu peretii zugraviti cu vopsea lavabila culoare alba si obiecte sanitare de calitate, urmand sa fie personalizate dupa bunul plac. Finisajele interioare vor fi alese de catre potentialul cumparator dintr-o gama larga de parchet laminat, gresie, faianta si usi de interior, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator. Ferestrele sunt din tamplarie pvc cu geam termopan 6 camere , iat usile metalice de intrare in apartament au inchidere in trei puncte.

Incalzirea se realizeaza prin intermediul centraLei termice proprii. Apartamentele vor fi contorizate individual atat pentru apa, gaz cat si pentru electricitate, iar toate contoarele vor fi amplasate pe palier.

Imobilul dispune de parcari supraterane si parcari in subteran, ce se pot achizitiona separat de pretul apartamentului.

Blocul este situat pe strada Copacului, foarte aproape de Bulevardul Timisoara.

Imobilul se afla intr-o zona excelenta foarte aproape de

Mijloacele de transport in comun Ratb 8, 25, 35, 137, 138, 221, N116, N120.

Supermarket-uri si Mall-uri Lidl Discount, Penny Market, Kaufland, Profi, Mega Image, Plaza Romania.

Gradinite si scoli Cresa Neghinita, Gradinita nr 229, Gradinita nr 210, Scoala Gimnaziala 206, Gradinita Paradisul Piticilor, Scoala Gimnaziala 309, Scoala Internationala King George, Facultatea de Arhivistica

Dotari imobil

>Parcare Supraterana si Parcare subterana - Accesul la parcarea subterana se face pe baza de telecomanda

>Usi securizate

>Interfon

>Spatii comune cu finisaje deosebite

Pretul nu include tva