349.000 €

Apartament 3 camere 122mp, loc parcare, zona Herastrau

  • Suprafata 122 mp
  • An 2007
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 5
  • Metrou Aurel Vlaicu ...18 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 25 feb, 16:01

Descriere anunt

Apartament 3 camere 122mp, loc parcare, zona Herastrau

Cand iti alegi noul camin, te gandesti atat la confortul tau cat si la al celor dragi. "Acasa" este calduros, cu camere spatioase si luminoase, ideale pentru serile in familie sau cu prietenii, liniste si confort oferite de lipsa agitatiei cotidiene din Bucuresti. "Acasa", in viziunea noastra, inseamna relaxant, cu acces facil catre scoli si gradinite, magazine, restaurante, dar si catre puncte de interes ale capitalei.

PyfRealEstate va propune noul "acasa"! Situat intr-o locatie linistita, pe strada Aron Cotrus, in apropierea Parcului Herastrau, acest apartament are 3 camere cu o suprafata utila de 122mp plus 3 balcoane ce insumeaza 17mp si se afla la etajul 4 al unui imobil nou construit, cu 5 etaje, finalizat in anul 2007. Apartamentul se vinde la cheie, complet mobilat si utilat elegant, dupa cum se poate observa si din poze. Acesta este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, TV in fiecare camera, masina de spalat, dressing spatios, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica, masina de spalat. spatiu de dining, iar cele doua bai dispun de cada.

Apartamentul dispune si de un loc de parcare!

Imobilul dispune de menaj zilnic si supraveghere video.

In imediata apropiere se afla Caramfil Business Center, Trattoria Il Calcio, Ponderas Academic Hospital.

Daca simti ca proprietatea propusa de noi poate deveni noul camin calduros pe care il cauti, contacteaza-ne la numarul de telefon afisat si haide la vizionare!

Cod oferta: 1091023

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Aurel Vlaicu 18 min.