72.000 €

Apartament 3 camere - Floreasca - Oportunitate Pret

  • Suprafata 47 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 3
Bucuresti, 08 aug, 14:29

Descriere anunt

Apartament 3 camere - Floreasca - Oportunitate Pret

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament de 3 camere, situat in una dintre cele mai cautate zone ale Bucurestiului, Floreasca.

Apartamentul este amplasat la etajul 3, intr-un imobil construit in 1960, cu o structura de rezistenta de inalta calitate, fara risc seismic, a carei terasa a fost reabilitata in anul 2018. Scara blocului este curata, aerisita, luminata natural, datorita geamurilor ce cuprind inaltimea acesteia.

Situat pe una din strazile cu nume de compozitori, cu acces facil catre parcuri (Parcul Cinematograf Floreasca), centre comerciale, institutii de invatamant (Scoala Gimnaziala Maria Rosetti, Gradinita nr. 12) si mijloace de transport.

Datorita compartimentarii deosebite, se creeaza imaginea unui apartament spatios, cu o suprafata utila de 47 mp, alcatuit dintr-un living, 2 dormitoare, 1 bucatarie luminoasa, 1 spatiu de depozitare si un grup sanitar.

Apartamentul necesita renovare, detaliu ce se reflacta in pretul avantajos. Oferta propusa este ideala pentru un cuplu ce doreste sa isi personalizeze caminul dupa bunul plac, putand sa-l renoveze in asa maniera incat sa reflecte propria lor viziune asupra locului in care se vor deconecta de agitatia cotidiana. Pe de alta parte, reprezinta un punct de interes si pentru investitori, deoarece intr-o perioada scurta, investitia se va amortiza, generand profit.

Oferta sub pretul pietei in concordanta cu stadiul actual al apartamentului, reliefat in pozele anuntului are si alte numeroasa avantaje, printre care se numara zona imobilului predominata de liniste, cu vecini de calitate si compartimentarea deosebita.

Oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Broker dedicat - Crina Moisei.