129.000 €

Apartament 1 Mai, zona verde retrasa de la bulevard

  • Suprafata 62 mp
  • An 1978
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 8
  • Stația Aviatorilor (M2) ...16 min.
Bucuresti, ieri, 10:17

Descriere anunt

Apartament 1 Mai, zona verde retrasa de la bulevard

Catoma Property Invest va propune spre vanzare, in zona bulevardului Mihalache si foarte aproape de cartierul Domenii, un deosebit apartament de 3 camere al carui spatiu decomandat a fost recent renovat.

Ce face ca acest apartament sa aiba un avantaj in plus fata de cele asemanatoare lui este faptul ca, la momentul renovarii, a fost montata o centrala termica de apartament, instalatiile electrice si sanitare fiind complet schimbate.

Balconul de aproximativ 13 mp a fost inchis existand posibilitatea integrarii lui in spatiului util al apartamentului (62mp), ajungandu-se astfel la o suprafata de 75 mp in total.

Blocul este linistit, cu oameni civilizati, apartine de scoala Pia Bratianu (fosta scoala 17), iar liceu Tudor Vianu se afla la cateva sute de metri de acesta.

Pozitionarea apartamentulului este una ideala, fiind facile toate punctele de interes ale orasului.

Parcul Kiseleff si parcul Herastrau se afla la o plimbare de mai putin de 10 minute de mers pe jos, in vecinatate afladu-se un magazin Mega Image la doar 100 de metri, salile de sport Downtown Fitness, plus Worldclass America House si W by Worldclass.

Cladirea in care se gaseste acest spatiu este retrasa de la bulevard, are un spatiu verde cu loc de joaca chiar in fata acestuia, iar pozitionarea ei o face mai aproape de zona istorica de vile si case a cartierului Kiseleff decat de agitatia bulevardului Mihalache.

Pentru a descoperii toate avantaje acestui apartament va asteptam cu drag la vizionare!

Acces

Statii metrou Timp
Stația Aviatorilor (M2) 16 min.