63.741 €

Aparatorii Patriei. Apartament cu 3 camere! langa metrou Ap.Patriei

Bucuresti, 26 feb, 10:26

Descriere anunt

Aparatorii Patriei. Apartament cu 3 camere! langa metrou Ap.Patriei

Apartament cu 3 camere - 10 min metrou Aparatorii Patriei

Apartament cu 3 camere - se afla disponibil pe un etaj intermediar, cu o suprafata de 62 mp.

Blocul este in constructie

POZE INFORMATIVE

Este un ansamblu residential,situat in zona de sud a capitalei, in apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei, cu acces rapid la hipermarket AUCHAN, Metro, statii RATB, metrou, scoli si gradinite, ceea ce garanteaza un plus calitati vietii.

Acesta va cuprinde 9 blocuri cu un regim de P+7E :

Ansamblul este realizat folosind sisteme moderne de constructie, sisteme de cofrare de prima clasa. Blocurile sunt construite din beton si fier de cea mai buna calitate, iar fundatiile sunt continue pentru fiecare bloc.

Acesta este un ansamblu rezidential a carui constructie a pornit de la principiul simplu de a-ti oferi un spatiu de locuire curat, simplu si eficient impartit. Chiar daca esti adeptul stilului de amenajare minimalist sau traditional, aici vei gasi intotdeauna locuinta in care sa iti implinesti visele!

Toate apartamentele din ansamblul ,se vand complet finisate „la cheie”. Astfel, regasim: gresie si faianta (in bucatarie si in grupurile sanitare), parchet laminat, usi interioare in ton cu pardoseala, geamuri termopan, usa metalica de acces, centrala proprie, calorifere de otel, obiecte sanitare. Furnizori: Porotherm, Baumit, Rehau, Romstal.

Apartamentele sunt bransate la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, curent electric, gaze) si sunt contorizate individual.

Pentru clientii care doresc sa acceseze credite oferim CONSULTANTA FINANCIARA si ASISTENTA IN RELATIA CU BANCA. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon : 0737500384 .

PRETUL ESTE PENTRU PLATA CASH

Reper: Aparatorii Patriei - Metalurgiei,Carrefour Grand Arena ,Aparatorii Patriei

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida