Theodor Pallady - Metrou Teclu 3 camere

85.001 €

Theodor Pallady - Metrou Teclu 3 camere

85.001 €
Caracteristici
Suprafata 75 mp An 2022 Semidecomandat Etaj 3 din 7 M 18 min.
Descriere
Apartamentul este amplasat la aproximativ 12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan, Iris Mall, Dedeman, Jumbo, Kaufland, Ikea.
Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+7E, dotat cu lift modern si parcari supraterane si subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 75.72 mp. Aceasta este alcatuita din: o camera de zi cu bucatarie open space, doua dormitoare, doua bai, hol, doua balcoane cu acces din camera de zi si dormitoare.
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 80% la antecontract: 80.953 Euro + TVA inclus

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Balcon
Optiuni exterior
Structura beton
161 vizite ieri, 14:15
Statii metrou
Nicolae Teclu 18 min
1 Decembrie 1918 (M3) 27 min
Anghel Saligny 38 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..