235.000 €

3 camere, finisaje premium, lac Baneasa, garaj subteran inlcus

  • Suprafata 115 mp
  • An 2011
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Bucuresti, ieri, 11:20

Descriere anunt

3 camere, finisaje premium, lac Baneasa, garaj subteran inlcus,

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un APARTAMENT de exceptie, cu 3 CAMERE, decomandat, proprietate ce beneficiaza de 2 GRUPURI SANITARE, TERASA PROPRIE, FINISAJE PREMIUM si loc de parcare in GARAJUL SUBTERAN.

- Spatiul de locuit prezentat este disponibil la parterul inalt al unui imobil cu 4 niveluri, construit in 2011, amplasat in imediata apropiere a LACULUI BANEASA, zona rezidentia foarte apreciata si cu locuitori de buna calitate.

- Locuinta beneficiaza de o SUPRAFATA UTILA generoasa, cca. 115 MP, la care se adauga o TERASA PROPRIE de cca. 70 MP. Accesul pe terasa se poate realiza atat din living, cat si din dormitorul matrimonial.

- Apartamentul a fost FINISAT in anul 2018 cu materiale si dotari PREMIUM, ce includ: parchet Berti, usi interioare Pinum, faianta si gresie FAP Ceramiche Italia, vopsea decorativa San Marco Luxury, calorifere Romstal, centrala termica Viessmann, cada Ravak, mobilier bai Mobexpert, sanitare Geberit, Roca si Grohe , mobilier de bucatarie Delta Studio, plita, cuptor si hota Franke, chiuveta si baterie Franke, usa intrare metalica antiefractie Exclusive Doors.

Pentru detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

Agent Imobiliar dedicat - Razvan DUMITRESCU 0720.714.919