85.000 €

3 camere bloc nou finalizat situat pe Soseaua Oltenitei-Lidl

Bucuresti, 23 feb, 06:30

Descriere anunt

3 camere bloc nou finalizat situat pe Soseaua Oltenitei-Lidl

Va prezint un apartament 3 Camere, 87 mp cu doua balcoane de 15 mp, situat la etajul 2 din 3, in zona Soseaua Oltenitei-Lidl.

Imobilul se bucura de o arhitectura indrazneata, moderna, originala si in totala armonie cu zona in care este amplasat. Asa cum apartamentele sunt compartimentate cu iscusinta, impletind confortul cu utilitatea, tot asa arhitectura pe care i-am conferit-o complexului impleteste eficienta cu estetica.

Dispus pe P+3 este construit cu simt de raspundere si in concordanta cu normele de siguranta prevazute de legislatia in vigoare.

Ansamblul bifeaza o bila alba si datorita amplasarii lui: intr-o zona care-ti permite sa ajungi rapid in oricare parte a capitalei, fie ca te deplasezi cu metroul sau alegi autobuzele ori tramvaiul. Din caminul tau, nu faci mai mult de 5 minute pana la statia de tramvai, aceasta deoarece se afla chiar in fata complexului. Totodata, esti la numai cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei, iar daca te decizi ca, dupa o zi de munca sa te destinzi la o cafea, un film sau cumparaturi, Mall Sun Plaza este la numai 10 minute de mers cu masina.

Apartamentul poate fi achizitionat si prin credit ipotecar si credit noua casa.

Iar noi iti punem la dispozitie gratuit specialisti care sa te consilieze si sa te sprijine in cazul in care te decizi sa achizitionezi o locuinta prin credit.

Blocul este finalizat, acte gata , mutare rapida.

Pozele sunt cu titlu de prezentare, atasat regasiti schita apartamentului. locul de parcare se achizitioneaza separat de apartament , pretul acestuia fiind de 2500 euro+tva.

Pretul afisat este cu tva inclus.

Direct dezvoltator.

Sunati la 0724.548.052

Reper: Popesti-Leordeni - Soseaua Oltenitei, Lidl, Tramvai, IRA

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum vizionare online pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare