79.800 €

Vitan, Mihai Bravu, 2 min. metrou Mihai Bravu

  • Suprafata 55 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 9
  • Mihai Bravu ...2 min.
Bucuresti, 16 mai, 16:20

Descriere anunt

Vitan, Mihai Bravu, 2 min. metrou Mihai Bravu,

Mihai Bravu, 200 m de metrou Mihai Bravu,

2 camere, direct dezvoltator, 79.800 + tva 5%, locuri de parcare subterane si supraterane, spatii comerciale la parter si mezanin. Ansamblu rezidential nou

Detalii suplimentare

Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri -Sun Plaza sau Mall Vitan .

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic .

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand "casa in acasa" .

Locurile de parcare sunt prevazute atat in subsolul blocului , cat si suprateran , parterul si mezaninul blocului avand destinatie spatiu comercial .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alarma
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Mihai Bravu 2 min.
Dristor 18 min.