69.500 €

Vitan, Mihai Bravu, 2 min. Mihai Bravu

  • Suprafata 55 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 9
  • Mihai Bravu ...5 min.
Bucuresti, 12 feb, 13:39

Descriere anunt

Vitan, Mihai Bravu, 2 min. Mihai Bravu,

Mihai Bravu , vis a vis de metrou Mihai Bravu

2 camere, pozitie excelenta, oferta luna septembrie tva 5 %, finisaje la alegere, centrala termica proprie, ansamblu rezidential nou

Detalii suplimentare

Lansarea proiectului Global City Residence Mihai Bravu vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu o localizare semicentrala, proiectul fiind amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului si Delta Vacaresti. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan . Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic .

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa” .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Mihai Bravu 5 min.
Dristor 19 min.