54.500 €

Vitan, Confort City, 72 mp, etajul 2/11

  • Suprafata 72 mp
  • An 2008
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 11
Bucuresti, ieri, 10:56

Descriere anunt

Vitan, Confort City, 72 mp, etajul 2/11,

apartament 2 camere de vanzare Vitan, Confort City, etaj 2/11, 72 mp, 2008 anul constructiei, bloc din beton si izolat, 1 balcon deschis, 2 locuri de parcare, mobilat si utilat. www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 2 CAMERE VITAN-CONFORT CITY

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Vitan, pe Splaiul Unirii, in imobil cu acces stradal si vedere stradala.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 2 al imobilului de 11 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 80 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 66 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 72 mp.

Constructia este finalizata in anul 2008, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din bca, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Vitan una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Mentionez ca apartamentul dispune si de 2 locuri de parcare !!

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Splaiul Unirii, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Vitan dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Auchan Vitan, RIN Grand Hotel, Targ Vitan.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este stradala, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe EST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Vitan, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-apartament-2-camere-vitan-confort-city/2174

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: FLORIN STANICA

MOBIL: 0736.333.063

E-MAIL: florin.stanica@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

www.imobiliare-unirii.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton