62.000 €

Viitoarea dvs. casa va asteapta, apartament luminos, spatios cu 2 camere, Baicului

  • Suprafata 61 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 6
Bucuresti, azi, 09:40

Descriere anunt

Viitoarea dvs. casa va asteapta, apartament luminos, spatios cu 2 camere, Baicului

Situat la parterul inaltat al unui bloc finalizat in 2008, acest apartament este genul de loc in care imediat ce intrati, va veti da seama ca ati ajuns acasa.

Practic, imediat ce batem palma, va puteti muta deja, deoarece apartamentul se poate vinde mobilat si utilat, in caz ca va doriti acest lucru ( pretul afisat este pentru el nemobilat ) . Exista, bineinteles si posibilitatea de a va ocupa dvs. de amenajarea locuintei dupa propriul gust.

Alte avantaje de luat in consideratie: spatiul este extrem de luminos si calduros, deoarece exista centrala proprie, blocul este termoizolat, toate utilitatile sunt contorizate individual, iar rulourile exterioare au rol de protectie si izolatie termica/fonica.

Practic, fiecare aspect a fost atent gandit in cazul acestui apartament spatios, de 60 mp, decomandat. Bucataria open space va ofera multa libertate de miscare si loc de creativitate.

Zona este extrem de linistita si de verde, blocul situandu-se in imediata apropiere a Complexului Rezidential Ghica Plaza si a supermarketului Lidl.

Mai mult, apartamentul situat in zona Baicului ofera acces la soseaua Pantelimon, metrou Iancului, soseaua Colentina, Gara de Est si diverse statii RATB de autobuz si troleibuz.

Asa ca fie ca va doriti sa va mutati dvs. sau va ganditi la niste rude sau cunostinte mai in varsta (datorita accesibilitatii, apartamentul fiind situat la parter), noi va asteptam oricand la o vizionare. Efect de indragostire la prima vedere, garantat!