57.870 €

Valea Oltului, oferta 2 camere, terasa, P 4R, bloc exclusivist 2019, zona de case

  • Suprafata 56 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4

Descriere anunt

Valea Oltului, oferta 2 camere, terasa, P 4R, bloc exclusivist 2019, zona de case

Jovial Residence - Rafinament amp; Confort

Calitatea, un standard in proiectul nostru!

Prelungirea Ghencea, Valea Oltului, Drumul Taberei, zona de case, 2 camere, parter, terasa, bloc exclusivist, 2019, P 4R, lift, suprafata de 56 mp utili, pretul apartamentului fiind de 57.870 eur( TVA de 5%).

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, cu pereti exteriori si interiori din caramida tip Porotherm, certificat de performanta energetica clasa A.

Apartamentele vor fi finisate la cheie:

Usi interioare Polonia;Usa intrare apartament Prestige MegaDoor; Lift hidraulic; Centrala termica si calorifere;Gresie, faianta si parchet; Tamplarie Salamander Tripan, Roto NT, Nuc; Baie utilata.La pretul mentionat se adauga si TVA de 5%.

Direct Dezvoltator. Solutii de Finantare.

Rafinament amp; Confort - Jovial Residence, Calitatea, un standard in proiectul nostru!

Designul si arhitectura din Jovial Residence isi doreste sa ofere bucuria si relaxarea de a fi acasa. Stilul arhitectural exterior emana rafinament prin liniile drepte, curate, fara ornamente excesive. Pozitionarea blocului permite ca toate apartamentele sa se bucure de lumina naturala in mod egal pe tot parcursul zilei.

Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Constructia imobilului are la baza calcule solide de rezistenta, ce asigura o inalta protectie antiseismica.

Jovial Residence include un mix format din 16 unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, eficient compartimentate. Imobilul beneficiaza de spatii generoase, cu balcoane si terase mari, precum si de locuri de parcare supraterane. Celor care contracteaza apartamentul pe parcursul lucrarilor, se ofera posibilitatea de a-si personaliza locuinta, prin alegerea modelelor si culorilor pentru gresie, faianta, parchet, usi, alegand dintr-o gama variata pusa la dispozitie de catre partenerii nostri.

Locuintele beneficiaza de bransamente la toate utilitatile, contorizare individuala.