56.486 €

Valea Oltului, 2 camere, bloc 2018, promotie

  • Suprafata 56 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 3
Bucuresti, azi, 12:27

Descriere anunt

Valea Oltului, 2 camere, bloc 2018, promotie

Jovial Residence - Rafinament si Confort

Calitatea, un standard in proiectul nostru

Prelungirea Ghencea, Valea Oltului, Drumul Taberei, 2 camere, parter, terasa, bloc 2018, P 2 M, lift, suprafatade 56 mp utili, pretul apartamentului fiind de 56.486 eur( TVA de 5%).

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, cu pereti exteriori si interiori din caramida tip Porotherm, certificat de performanta energetica clasa A.

Apartamentele vor fi finisate la cheie:

Usi interioare usa intrare apartamentLift hidraulicCentrala termica si calorifereGresie, faianta si parchetTamplarie termopanBaie utilata.La pretul mentionat se adauga si TVA de 5%.

Parcare supraterana 3800 eur (include TVA).

Direct Dezvoltator. Solutii de Finantare.

Designul si arhitectura din Jovial Residenceisi doreste sa ofere bucuria si relaxarea de a fi acasa. Stilul arhitectural exterior emana rafinament prin liniile drepte, curate, fara ornamente excesive. Pozitionarea blocului permite ca toate apartamentele sa se bucure de lumina naturala in mod egal pe tot parcursul zilei.

Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Constructia imobilului are la baza calcule solide de rezistenta, ce asigura o inalta protectie antiseismica.

Jovial Residence include un mix format din 13 unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, eficient compartimentate. Imobilulbeneficiaza de spatii generoase, cu balcoane siterase mari, precum si de locuri de parcare supraterane. Celor care contracteaza apartamentul pe parcursul lucrarilor, se ofera posibilitatea de a-si personaliza locuinta, prin alegerea modelelor si culorilor pentrugresie, faianta, parchet, usi, alegand dintr-o gama variata pusa la dispozitie de catre partenerii nostri.

Locuintele beneficiaza de bransamente la toate utilitatile, contorizare individuala.

Apartamentele vor fi predate complet finisate pentru ca dumneavoasta sa dispuneti de tot confortul inca din prima clipa in care pasiti in noua locuinta.

Termenul de Finalizare: Noiembrie 2018