89.500 €

Universitate, Intercontinental, 2 camere, ideal investitie

  • Suprafata 59 mp
  • An 1946
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 8
  • Metro M2 Universitate ...2 min.
Bucuresti, 20 feb, 10:45

Descriere anunt

Universitate, Intercontinental, 2 camere, ideal investitie

Oferta exclusiva.

La fix 1 minut de statia de metrou Univeristate, in apropiere de Intercontinental dar si de Teatrul National Bucuresti,va propun spre achizitie , la pretul de 89.900 Euro , o ideala oportunitate de investitie in zona ultracentrala indiferent ca va doriti sa detineti o proprietate spatioasa si cu o pozitie excelenta sau ca va doriti sa va desfasurati activitatea profesionala sau ca va doriti sa il oferiti spre inchiriere.

Apartamentul se afla intr-un imobil construit in anul 1946, imobil fara risc seismic. Imobilul este in imediata apropiere a bulevardului Balcescu, pe strada Batistei.

Orientarea apartamnetului este S-V si beneficiaza de intimitate, vederea fiind spre curtea interioara a imobilului, adica un plus de liniste nefiind strada circulata.

Chiria minima care se poate obtine pe aceasta minunata locatie , in situatia in care achizitionati apartamentul ca si investitie, este de 500 Euro/luna

Cel mai bine ar fi sa observati dvs singuri avantajele acestei oferte de aceea va invit sa ma sunati pentru a putea programa o vizionare.

Acces

Statii metrou Timp
Metro M2 Universitate 2 min.
Piața Romana (M2) 14 min.
Piața Unirii 1 17 min.