100.000 €

Unirii, bulevardul Octavian Goga, 2 camere, 61 mp

  • Suprafata 61 mp
  • An 1999
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 8
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...13 min.
Bucuresti, 11 iul, 15:25

Descriere anunt

Unirii, bulevardul Octavian Goga, 2 camere, 61 mp,

apartament 2 camere de vanzare pe Bulevardul Octavian Goga, acces si vedere stradala, etajul 5/8, bloc de monolit construit in 1999, 61 mp, 1 balcon, mobilat si utilat. www.realkom.ro

Detalii suplimentare

Realkom Agentie Imobiliara Unirii va ofera spre vanzare

APARTAMENT 2 CAMERE UNIRII-BULEVARDUL OCTAVIAN GOGA

Zona Unirii este cea mai dezvoltata si imoprtanta artera a Bucurestiului. Datorita constructiilor grandioase, a restaurantelor, cafenelelor cat si a imobilelor impunatoare, ramane printre cea mai cautata zona.

Localizare: Apartamentul este localizat pe Bulevardul Octavian Goga, in imediata apropiere de Piata Unirii, Biblioteca Nationala in imobil cu intrare stradala si vedere stradala.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 5 al imobilului de 8 nivele

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 73 mp; suprafata utila este de 57 mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 61 mp.

Constructia este finalizata in anul 1999 pe structura de tip monolit. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale, etc.

Daca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre Bulevardul Unirii , ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari ( Unirea Shopping Center ), etc.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Calea Calarasilor, Nerva Traian

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile sunt amenajate, trotuarele curate si mari astfel incat seara puteti face o plimbare linistita si relaxanta….la promenada.

Vederea din apartament este mixta cu orientarea cardinala spre NORD-EST, in acest fel beneficiind de lumina naturala.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan.

Agentia Imobiliara RealKom va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-unirii-oferta-vanzare-apartament-2-camere-unirii-bulevardul-octavian-goga/2377

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti noul proprietar al frumosului apartament, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 13 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 19 min.