53.400 €

Turnu Magurele, Brancoveanu, promo

  • Suprafata 52 mp
  • An 2019
  • Decomandat

Descriere anunt

Turnu Magurele, Brancoveanu, promo,

Apartament 2 camere, pret ofertat pt plata cash, pentru credit se aplica pretul de lista, bl. este situat langa statie Ratb cu acces rapid catre Alexandru Obregia, Brancoveanu, Turnu Magurele, comision 0.

Detalii suplimentare

Acest pret ofertat este disponibil pentru plata cash. Pentru plata prin credit se aplica pretul de lista.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite oferim GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca.

Comision 0 , Tva 5% inclus.

Noul proiect rezidential este amplasat in zona Turnu Magurele, cu acces facil catre cele 2 artere extrem de importante ale Zonei de Sud - Bd. Alexandru Obregia - Bd. Constantin Brancoveanu si il califica drept unul dintre cele mai bine pozitionate proiecte imobiliare din Sectorul 4.

In aceasta zona intalnim multiple facilitati precum mijloace de transport in comun, hipermarketuri ( Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach, Lidl, Metro,Carrefour Grand Arena).

Ansamblu de imobile cu un regim de inaltime de P+5E+6R.In ceea ce priveste finisajele, nu exista nici un fel de compromis cu privire la calitatea acestora: zugraveli lavabile, parchet, gresie si faianta, usi interioare, tamplarie PVC si geam termopan, usa metalica,obiecte sanitare,centrala proprie si calorifere.

Fotografii cu caracter informativ-Proiect in curs de finalizare(se pot vizualiza compartimentarile).

Pentru informatii suplimentare, detalii, sau alte proiecte zonale(Sector 4 & Popesti Leordeni - METROU Dimitrie Leonida&Berceni - 0720679492.