84.000 €

Turda, apartament special

  • Suprafata 49 mp
  • An 1986
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 8
  • Basarab ...9 min.
Bucuresti, 25 sep, 11:12

Descriere anunt

Turda, apartament special

Catoma Property Invest are placerea sa va prezinte un deosebit apartament decomandat de 2 camere situat in zona Turda, la piciorul Podului Grand, intr-un bloc din anul 1986, anvelopat recent si inconjurat de multa verdeata, situat chiar langa Scoala Geo Bogza. Apartamentul se afla la et 5/8 si ce il face mai aparte sunt cele 2 balcoane inchise cu termopan si veterea sa mixta.

Un alt mare avantaj este si faptul ca a fost complet renovat in 2015, a fost schimbata instalatia electrica si sanitara, caloriferele sunt aluminiu, tevile sunt din cupru si contoarul de gaze este individual.

Zona Turda este o zona deosebita, in imediata vecinatate a bulevardului Mihalache si cu acces facil catre Centru, zone de recreere in aer liber (parcul Regina Maria este peste drum, parcul Herastrau si parcul Kiseleff la cateva statii distanta), scoli dintre cele mai bune, piata 1 Mai si piata Domenii.

Pentru o mai buna intelegere a avantajelor acestui deosebit apartament va invitam la vizionare.

Un alt aspect de discutat este faptul ca aceasta proprietate se poate vinde complet mobilata dar si utilata cu frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, televizor 138 cm si sistem blu-ray 5 1 Samsung, plita, cuptor si hota Whirlpool iar pretul in aceasta situatie este de 92000 de euro. Pretul afisat in anunt este pentru vanzarea acestuia nemobilat si neutilat.

Consilier Imobiliar Raluca Timofti

0799.029.263

Acces

Statii metrou Timp
Basarab 9 min.
Griviţa 12 min.
Gara de Nord 19 min.