85.900 €

Trapezului, metrou 1 Decembrie 1918

  • Suprafata 92 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj parter din 6

Descriere anunt

Trapezului, metrou 1 Decembrie 1918

2 camere cu gradina proprie, finisaje la alegere, bloc bransat la toate utilitatile, instalatii sanitare, electrice noi, interfon, tamplarie PVC 5 camere, finisaje la alegere, centre comerciale, gradinite, etc.

Detalii suplimentare

Cele mai cautate apartamente sunt cele pozitionate in zone cu acces la metrou, cu parcuri si zone comerciale, precum si cu puncte de interes major in imediata apropiere.

Proiectul Optima Residence Pallady se poate lauda cu o pozitie excelenta, la doar cateva minute de metroul 1 Decembrie 1918, dar si cu compartimentari excelente, care intrunesc criteriile cumparatorilor, precum bucatarii inchise, balcoane si terase spatioase, spatii generoase pentru depozitare.Apartamentele situate la parter beneficiaza de o gradina proprie in care poti petrece momentele tale de relaxare impreuna cu familia.

Complexul este format din 3 blocuri cu regim de inaltime S+P+6E ce vor fi edificate deasupra unui subsol continuu,special gandit pentru a oferi locuri de parcare subterana noilor proprietari.Fiecare bloc este prevazut cu 2 lifturi,7 apartamente pe etaj. Structura este din beton armat cu inchideri din caramida Porotherm de 25, compartimentarea interioara este realizata din Ytong-bun izolant termic si fonic iar la exterior termoizolatie din polistiren

Finisajele premium sunt la alegere, precum gresia, faianta, parchetul, usile de interior. Apartamentele beneficieaza de centrala proprie prin condensare, Ferrolli 24Kw ,baile sunt utilate cu obiecte sanitare de calitate.

In imediata apropiere se afla zona comerciala Pallady, respectiv: Dechatlon, Auchan, Carrefour, Dedeman, Jysk, Metro, Jumbo si Ikea.

Invatamant:

• Scoala Gimnaziala 116 – la doar 2 min

• Scoala Gimnaziala 82 – la doar 5 min

• Scoala Gimnaziala 92 – la doar 10 min

• Scoala Gimnaziala 112 – la doar 12 min

• Liceul Teoretic “Al. I. Cuza” – la doar 15 min

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, in prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton