57.900 €

Trapezului, metrou 1 Dec 1918, mutare rapida

  • Suprafata 54 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 2
  • 1 Decembrie 1918 ...15 min.
Bucuresti, 19 oct, 12:22

Descriere anunt

Trapezului, metrou 1 Dec 1918, mutare rapida

Piata Trapezului, metrou 1 Decembrie 1918 Prima Casa ap. 2 cam dec 53 mp constructie 2018 centrala termica, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, racordat la utilitati. Pret 57.900 cu tva,

Detalii suplimentare

Apartament cu 2 camere, in Sectorul 3 – Trapezului

Apartamentul se afla in zona de Est a Bucurestiului, aproape de punctele de reper Ozana si Trapezului. In zona este accesibil metroul, pe Magistrala 3, de la statia 1 Decembrie, ce permite un drum scurt pana in centru orasului si acces la legaturi cu linii de tramvai, autobus si troleibus in toate cartierele.

In apropiere de apartament sunt gradinite, scoli si licee, magazine Penny, Mega Image, Piata Trapezului, restaurante, sedii de banci, farmacii, cabinete particulare, spatii verzi,

Langa imobil sunt locuri de parcare, disponibile optional, si drum de servitute prin care se evita inghesuiala si blocajele rutiere. Constructorul ofera o locuinta decomandata, amenajata complet, cu incalzire proprie, in care va puteti muta in scurt timp.

Achizitia se face cu Prima Casa Credit Ipotecar si Cash. Ofer informatii suplimentare la telefon, vizionari si indrumare in formalitatile de achizitie.

Imagini informative.

Fara comision .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 15 min.