47.595 €

Titanul Nou, Theodor Pallady, direct dezvoltator

  • Suprafata 50 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
  • Nicolae Teclu ...4 min.
Bucuresti, 05 nov, 12:45

Descriere anunt

Titanul Nou, Theodor Pallady, direct dezvoltator

apartament 2 camere decomandat cu o suprafata utila de 50.10 mp situat in apropierea statiei de metrou 1 Decembrie 1918 cat si de statia de metrou Nicolae Teclu, disponibil la parter,

Detalii suplimentare

Ansamblul cuprinde 2 blocuri DS+P+5E, un total de 88 de apartamente, respectiv garsoniere, studio, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere cu lift hidraulic, proiectate modern, potrivite oricarui stil de viata.

Blocul face parte dintr-un ansamblu exclusivist, are regim de inaltime D+P+5E, construit pe cadre de beton armat si compartimentat doar cu caramida Porotherm, avand un design modern. El se izoleaza termic cu polistiren de 10 cm, astfel ca toate apartamentele sa aiba un confort termic sporit atat vara, cat si iarna.

Beneficiaza de o calitate superioara a finisajelor si a dotarilor: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam de termopan, usa metalica, usi de interior, centrala termica proprie, calorifere si obiecte sanitare, acestea fiind la alegere dintr-o gama variata de produse.

Apartamentul se preda la cheie bransat individual la toate utilitatile, cablat pentru telefonie, internet si televiziune la cele mai inalte standarde.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 4 min.
1 Decembrie 1918 15 min.
Anghel Saligny 18 min.