55.700 €

Titanul Nou, 2 camere, decomandat

  • Suprafata 48 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 2
  • Nicolae Teclu ...9 min.
Bucuresti, 20 nov, 08:26

Descriere anunt

Titanul Nou, 2 camere, decomandat,

apartament 2 camere decomandat situat intr-un ansamblu rezidential cu un regim de inaltime de P+2e+M, avand ca termen de finalizare sfarsitul anului 2018 si o suprafata totala de 55,69 mp;

Detalii suplimentare

Noul ansamblu Astorium Residence este un proiect imobiliar ce intruneste toate criteriile necesare pentru a oferi rezidentilor sai un grad sporit de confort. Este situat, in zona de Sud- Est a Capitalei in cartierul Titan, sect 3.

Amplasarea intr-o zona rezidentiala noua, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, la 800 de m de statia de metrou Nicolae Teclu infrastructura completa, vecinatatea unor centre comerciale importante, Auchan, Dedeman, Kika, Metro, Jumbo Ikea, facilitatile oferite si spatiile verzi din cadrul complexului ,sunt tot atatea motive pentru care sa va indreptati atentia catre Astorium Residence atunci cand sunteti in cautarea unei locuinte noi.

Ansamblul este format din 5 blocuri de apartamente , cu un regim de inaltime P+2+3Retras si ofera un numar 160 de locuinte cu una, doua, trei camere avand suprafete intre 37 mp si 118mp.

Pretul nu include TVA.

Pentru plata cash a imobilului se acorda bonus locul de parcare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 9 min.