48.000 €

Titan, Theodor Pallady, Ozana

  • Suprafata 55 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...12 min.
Bucuresti, ieri, 09:53

Descriere anunt

Titan, Theodor Pallady, Ozana,

promotie direct dezvoltator 2 camere situat la doar 300 m fata de Bulevardul Th. Pallady si aproape de statia metrou 1 Decembrie 1918

Detalii suplimentare

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential, amplasat in cel mai verde si curat sector al Bucurestiului, sectorul 3, zona Titanul Nou aflat la doar 7 minute distanta fata de metrou 1 Decembrie 1918.

Ansamblul este format din trei blocuri a cate 27 de apartamente fiecare, P+2(doua) etaje + mansarda. .

Constructia blocurilor este realizata din stalpi si grinzi de beton in sistem cadre, zidaria este din caramida Porotherm la exterior cat si la compartimentarile interioare. La finisaje sunt folosite materiale de calitate superioara pentru a asigura eleganta si design modern, gresia, faianta si grupurile sanitare sunt de la producatori renumiti.. Fiecare apartament are centrala proprie pe gaz.La exterior blocul este izolat cu polistiren si vopsea structurata.

Proiectul este amplasat intr-o zona noua in partea de est a Bucurestiului, in plina dezvoltare a sectorului 3, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, statia de metrou 1 Decembrie 1918 este la 1 km, facand legatura cu zona centrul orasului in 15 minute, la fel si statia RATB (tramvaiele 23, 27, 40) la 0,9 km.

In apropiere se afla scolile generale: 116, 82, 149 si gradinitele: 68 si 160.

De asemenea, in proximitate se afla zona comerciala cea mai importanta a sectorului, unde sunt grupate urmatoarele centre comerciale: Auchan, Metro, Praktiker, Jumbo, Decathlon, Dedeman, Jysk si, in anul 2018, urmeaza IKEA Palady.

In afara de aceasta zona majora de comert, se afla si Mega Image, Profi, Penny si Lidl.Din ansamblu, se poate realiza cu usurinta accesul spre Autostrada A 2 in maximum 5 minute de mers cu masina.

* Pretul contine TVA de 5% si este pentru plata CASH.

* Se accepta si plta prin credit ipotecar sau Prima Casa pretul fiind de 51.000 Eur cu TVA inclus.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 12 min.
Nicolae Teclu 16 min.