65.000 €

Titan, Theodor Pallady, Ozana

  • Suprafata 57 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 5
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...9 min.

Descriere anunt

Titan, Theodor Pallady, Ozana,

Titan 2 camere premium acte gata de mutare situat langa statia de metrou 1 Decembrie 1918

Detalii suplimentare

Titan - Ozana Garsoniera PREMIUM

Complexul rezidential este compus din 5 blocuri si anume 4 blocuri deja finalizate cu regim de inaltime S+P+5 etaje cu 233 apartamente livrate si blocul 5 cu regim de inaltime S+P+8 etaje si 240 de apartamente livrate constructorul punand in piata nu mai putin de 673 de proprietati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere. Important este ca ansamblul rezidential pune in piata numai garsoniere si apartamente decomandate.

Ansamblul rezidential va dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente il vor transforma, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte.

Daca mai tinem cont de faptul ca ansamblul rezidential este construit si in cea mai noua si buna zona rezidentiala din Sectorul 3, atunci nu mai exista niciun dubiu ca o proprietate in acest complex va reprezenta mai mult decat o locuinta, va fi o investitie sigura pe viitor.

Garsonierele si apartamentele din acest ansamblu rezidential se vand direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator !!!!!!!!!

*Pretul contine TVA de 5% si este doar pentru plata CASH !!!!!!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 9 min.