58.700 €

Titan, Theodor Pallady, Ozana

  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...7 min.
Bucuresti, ieri, 10:04

Descriere anunt

Titan, Theodor Pallady, Ozana,

2 camere , aproape de metrou 1 Decembrie situat stradal, Lidll, Penny, statii de tramvai, institutii bancare si de invatamant, acces rapid cu centrul orasului,

Detalii suplimentare

Ansamblul rezidential este amplasat in proximitatea bulevarduluiTheodor Pallady la doar 5 minute distanta de statia de metrou 1 Decembrie 1918, aproape de zona de interes din estul capitalei: zona comerciala Metro – Ikea – Auchan – Dechatlon (cca 1,6 Km), Parcul Titan si piata N. Grigorescu (cca 1,2 Km), Mall Park Lake Plaza (cca 3 Km)

Proiectul cuprinde patru cladiri de locuinte cu o structura mica, trei corpuri cu regim de inaltime D+P+3 Etaje si un corp cu regim de inaltime D+P+4 Etaje cu apartamente cu 2 si 3 camere, precum si studio-uri duble. Ansamblul rezidential aduce pe langa cele 51 de locuinte si parcari.

Prima cladire va include 15 apartamente, cate 3 apartamente pe fiecare nivel iar urmatoarele 3 cladiri vor cuprinde 12 apartamente cu cate 3 apartamente pe etaj.

Localizarea face ca accesul catre centru sa fie foarte usor, atat cu masina cat si cu metroul sau mijloacele de transport in comun de suprafata.

Apartamentul este situat in zona de case cu regim de inaltime P+4 , zona linistita ideala pentru confortul dumneavoastra de a scapa de zgomotul intens al orajului.

Poze cu titlu de prezentare termen de finalizare constructie aprilie 2019, merita facuta o vizionare nu ezitati sa telefonati.

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 7 min.
Nicolae Teclu 13 min.