55.100 €

Titan, Theodor Pallady

  • Suprafata 52 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 7
  • Nicolae Teclu ...4 min.
Bucuresti, 12 dec, 17:46
Urca primul in lista

Descriere anunt

Titan, Theodor Pallady

2 camere aproape de metrou, decomandat, spatii comerciale, zona Theodor Pallady, gresie, faianta, baie utilata, parchet, usi de interior

Detalii suplimentare

Va oferim la vanzare un apartament decomandat de 2 camere situat intr-un ansamblu rezidential cu regim de inaltime D+P+7 situat la 5 minute de mers pe jos fata de metroul Nicolae Teclu. Ansamblul dispune de un spatiu comercial la demisol , si de parcari subterane, loc de joaca pentru copii , supraveghere video.

Structura de rezistenta a imobilului este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat, cu plansee din beton armat.

Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm ce confera un confort termic superior,imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat si tencuiala decorativa, cu proprietati hidrofuge.

Peretii de separare intre apartamente sunt din zidarie de caramida , acoperiti cu tencuiala, glet si vopsea lavabila. Compartimentarea apartamentelor este special gandita pentru a va oferi confort si un cost de intretinere scazut.

Apartamentul dispune de toate finisajele: gresie , faianta, parchet , usi de interior , centrala termica .

Pretul nu include Tva

Poze cu titlu de prezentare

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 4 min.