52.300 €

Titan, proprietar, metrou 1 Decembrie, Pallady

  • Suprafata 57 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 5
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...18 min.
Bucuresti, azi, 12:18

Descriere anunt

Titan, proprietar, metrou 1 Decembrie, Pallady

apartament 2cam,direct proprietar, zona ideala,aproape mij. transport, vedere rasarit, etaj 4 din 5, balcon mare, decomandat, gresie, faianta, parchet, termopan, acte gata, mutare imediata;

Detalii suplimentare

Apartament2Camere decomandat cu supr de 57 mp, cu balcon, situat la o distanta de 11-12 minute de metrou Decembrie, intr-un imobil cu regim de inaltime de Demisol+P+5E, facand parte dintr-un ansamblu exclusivist, cu locuri de parcare disponibile contra cost pentru fiecare apartament in parte cat si pentru eventualii vizitatori, avand ca si termen de finalizare Decembrie 2018.

Constructia imobilului este din betorn armat cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, apa, curent electric, gaze naturale.

Locuinta se vinde finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termoizolant, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.

Finisajele (gresia, faianta, parchetul) cat si usile de interior sunt la alegere dintr-o paleta variata. Centrala termica Berreta, termopan, calorifere de otel, cat si obiectele sanitare sunt standard pentru fiecare apartament in parte.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 18 min.