Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Titan Pallady metrou Teclu 7 minute Incalzire in pardoseala

77.619 €

Titan Pallady metrou Teclu 7 minute Incalzire in pardoseala

77.619 €
Caracteristici
Suprafata 64 mp An 2022 Decomandat Etaj 2 din 8 M 12 min.
Descriere
DIRECT DEZVOLTATOR
COMISION 0%
Ansamblu rezidential format din 3 blocuri cu 8 nivele, in cea mai mare zona in dezvoltare din zona Sector 3, la doar 10 minute de mers pe jos de Complexul Comercial Pallady-Ikea, metroul Nicolae Teclu si Bulevardul Pallady.
Apartamentul este format dintr-un hol, baie cu sanitare moderne, camera de zi mare cu bucatarie deschisa, dormitor cu dressing, zona de birou si acces balcon.
Suprafata de54,75 mp
Centrala termica incalzire ini pardoseala, geamuri mari tripan Salamander, finisaje de calitate, montate si imbinate perfect, usa la intrare, cu un grad ridicat de siguranta, usi la interior albe, centrala termica de apartament, design modern exterior, zone verzi si parcari in subteran.
Ansamblul are in componenta apartamente de 1, 2 si 3 camere cu balcoane si terase bine proportionatem locuri de parcare subterane, locuri de joaca si zone de relaxare, scoala si gradinita la cateva minute de ansamblu.
Pret apartament :
Avans 80% la antecontract-77,619 tva 5%
Avans 20% la antecontract-79,047 tva 5%

Interior Apartament
Usa metalica de intrare in apartament cu un grad ridicat de SecuritateGresie si faianta Bai cu sanitare monetateTamplarie pvc minim 5 camere si geam termopan low-EParchet laminat 8 sau 10mmUsi de interior Lift 6 persoaneCentrala termica pentru fiecare apartamentExterior
Termosistem de 10 cmIluminat ambiental cu senzor de luminozitateSistem de supraveghere videoInterfonSpatii verzi si zone de recreere pentru familii
Apartamentele sunt bran
419 vizualizari Bucuresti 26 May, 07:46
Statii metrou
Nicolae Teclu 12 min
Anghel Saligny 26 min
1 Decembrie 1918 (M3) 29 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv