Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
89.250 €

Apartamentul este amplasat vis a vis de Parcul Teilor la aproximativ 10-12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou 1 Decembrie 1918. In proximitate regasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine...

Suprafata 82 mp An 2022 Decomandat Etaj 1 din 11
Bucuresti, azi, 12:54
...
71.900 €

Apartamentul este amplasat la aproximativ 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu. In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall,...

Suprafata 51 mp An 2021 Decomandat Etaj 4 din 7 M 15 min.
Bucuresti, azi, 12:21

Anunt inactiv

Titan Ozana; Apartament 2 camere aproape de metrou; Etaj intermediar; Promotie

66.571 €

Titan Ozana; Apartament 2 camere aproape de metrou; Etaj intermediar; Promotie

66.571 €
Caracteristici
Suprafata 61 mp An 2022 Decomandat Etaj 4 din 5 M 18 min.
Descriere
Apartamentul de 2 camere este la un etaj intermediar, total decomandat si este compus din: hol de acces, bucatarie inchisa, living spatios, dormitor cu acces la balcon, baie complet utilata, 2 balcoane.
Ansamblul nou din zona Titan are un regim de intaltime de DS P 5E si dispune de apartamente cu compartimentari ingenioase. Acestea se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile sectorului 3, contorizarea fiind individuala.
Finisaje disponibile:
- Centrala termica de apartament.
- Parchet multistratificat.
- Gresie si faianta import.
- Obiecte ceramice in bai.
- Usa metalica la intrare.
- Usi de interior pal celular.
- Termopane cu tamplarie PVC.
- Calorifere de otel, portprosop in bai.
Noul ansamblu ofera accesul la mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes - mobila si bricolaj: IKEA, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Metro, Auchan, Kaufland si Lidl; magazine de articole sportive si jucarii: Decathlon si Jumbo.
Totodata imobilul se afla la mica distanta fata de statia de metrou Nicolae Teclu.
Structura de rezistenta este din beton armat, respectand cele mai exigente normative, iar zidaria este realizata din caramida tip Porotherm atat la exterior cat si la interior.
Pretul afisat este promotional pentru plata unui avans de 90% din valoarea apartamentului la semnarea antecontractului si nu are TVA 5% inclus.
Pret pentru un avans de 15%: 73619 euro TVA 5%
Imaginile din anunt sunt cu titlu informativ si reprezinta modele de finisaje.
Daca doriti sa achizitionati apartamentul prin credit bancar, departamentul nostru financiar va sta la dispozitie, in vederea intocmirii dosarului bancar si gasirea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.
Titan-Pallady - Auchan Titan - Parcul Teilor - Metrou Nicolae Teclu - Ikea - Metrou Anghel Saligny - Kaufland - Lidl - Metro - Leroy Merlin - Dedeman - Auchan Pallady - Piata Trapezului - Metrou Nicolae Grigorescu - Metrou 1 Decembrie 1918 - Parcul IOR - Park Lake Mall.
144 vizualizari 14 Mar, 13:49
Statii metrou
1 Decembrie 1918 (M3) 18 min
Nicolae Teclu 18 min
Anghel Saligny 33 min
Statii STB
STIROM 18 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv