54.570 €

Titan, N. Grigorescu 2 camere, ideal prima casa

  • Suprafata 65 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3
  • Nicolae Grigorescu ...8 min.
Bucuresti, 21 aug, 10:27

Descriere anunt

Titan, N. Grigorescu 2 camere, ideal prima casa,

apartament 2 camere Titan metrou Nicolae Grigorescu situat la mansarda, confort 1, decomandat, cu o suprafata utila de 64,20 mp intr-un ansamblu situat in zona de est a capitalei.

Detalii suplimentare

Apartament 2 camere Titan Metrou Nicolae Grigorescu situat la mansarda, confort 1, decomandat , cu o suprafata utila de 64,20 mp intr-un ansamblu situat in zona de est a capitalei intr-o locatie, accesibila mijloacelor de transport in comun (Metrou, RATB), cafenele si restaurante, gradinite, scoli, licee, hipermarketuri, parcul Titan, Park Lake Mall,etc.

Blocul face parte dintr-un ansamblu exclusivist, are regim de inaltime P+2E+M, construit pe cadre de beton armat si compartimentat cu caramida Porotherm, avand un design modern. El se izoleaza termic cu polistiren, astfel ca toate apartamentele sa aiba un confort termic sporit atat vara, cat si iarna.

Beneficiaza de o calitate superioara a finisajelor si a dotarilor: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam de termopan, usa metalica, usi de interior, centrala termica proprie, calorifere si obiecte sanitare, acestea fiind la alegere dintr-o gama variata de produse.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Grigorescu 8 min.
Titan 12 min.
1 Decembrie 1918 17 min.