55.000 €

Titan, metrou, N. Teclu, 1 Decembrie, Pallady

  • Suprafata 61 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • Nicolae Teclu ...11 min.
Bucuresti, 14 mai, 16:53

Descriere anunt

Titan, metrou, N. Teclu, 1 Decembrie, Pallady,

ap. 2 cam., dec, 61 mp, finisaje de lux, loc de parcare, toate utilitatile, centrala termica pe gaz, aproape metrou, vedere mixta, bloc din caramida, izolatie de 10 cm, balcon posibilitate inchidere.

Detalii suplimentare

Apartamentul este amplasat in cadrul unui ansamblu rezidential in zona Pallady, sectorul 3, dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun (RATB, tramvai, Metrou Nicolae Teclu, 1 Decembrie, Pallady) precum si de marile centre comerciale prezente in Zona de Est (Metro, Auchan, Jumbo, Lidl etc), apartamentul este complet decomandat, avand o compartimentare moderna/tinereasca, foarte bine luminat, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate. Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dumneavoastra si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Apartamentul se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile orasului, contorizat separat intr-un cuvant "la cheie". Accept plata cash sau credit bancar.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 11 min.