69.000 €

Titan, Metrou, Apartament de 2 camere recent renovat

  • Suprafata 42 mp
  • An 1975
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 10
Bucuresti, azi, 06:20

Descriere anunt

Titan, Metrou, Apartament de 2 camere recent renovat

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Titan, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 7, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilat, avand posibilitate de a se amenaja dupa bunul plac, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 42,9mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 1,3mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun ( statia de metrou 1 Decembrie 1918 se afla la aproximativ 800 de metrii ), gradinite, scoli ( Scoala Gimnaziala Nr.112 ), parcuri, hipermarketuri si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.