59.900 €

Titan metrou, 1 Decembrie 1918, Prima casa

  • Suprafata 58 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 2
  • 1 Decembrie 1918 ...11 min.
Bucuresti, 29 oct, 00:04

Descriere anunt

Titan metrou, 1 Decembrie 1918, Prima casa,

58 mp Prima Casa apt 58 mp dec balcon et 2 centrala termica parchet gresie faianta obiecte sanitare noi apometre contor gaze racordat la utilitati constructie beton armat caramida phoroterm

Pret 59900 e

Detalii suplimentare

Apartament 2 camere in imobil nou, P+2E

Apartamentul este decomandat si are o suprafata de 58 mp utili in care intra camera de zi, dormitorul, hol, bucataria si baia. Camera de zi masoara peste 17 mp si are acces pe un balcon deschis, spatios, de 7 mp.

Apartamentul se preda cu utilitati functionale de apa curenta, energie electrica, gaze naturale si canalizare. Zidaria este din caramida, tencuita si zugravita, cu tamplarie PVC si geam termopan, glafuri, praguri si alte lucrari realizate dupa montarea finisajelor de interior: usi, parchet, faianta, gresie.

Incalzirea se face cu centrala termica pe gaze naturale ce distrubuie apa calda prin instaliile modern din PPr catre caloriferele din otel montate in camera si pe hol.

Din imobil se ajunge in maxim 10 minute pe jos sau cu autoturismul pe Strada Trapezului, Bulevardul Theodor Pallady (metrou si tramvai), Bulevardul 1 Decembrie si alte puncte de reper din zona.

Achizitia se face cu Cash, Credit Ipotecar si Prima Casa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 11 min.
Nicolae Grigorescu 18 min.