62.000 €

Titan, Lucretiu Patrascanu

Bucuresti, 06 feb, 11:49

Descriere anunt

Titan, Lucretiu Patrascanu,

piata Minis, cochet, apartament luminos, etaj 6/10, bloc civilizat, zona foarte verde, parcuri si locuri de joaca in imediata apropiere, usor accesibil, 1 minut piata, doar 5-7 minute mers metrou, vedere spate

Detalii suplimentare

Oportunitate, apartament cu mare potential, situat in cartierul Titan, intr-o zona superba, linistita, la doar 5 -7 minute (mers) de metrou Costin Georgian si doar 8-10 minute (mers) de metrou Titan si parc IOR, in zona Constantin Brancusi-Lucretiu Patrascanu.

Zona este usor accesibila, in afara celor 2 statii de metrou, aflate la distanta mai mult decat rezonabila (cateva minute de mers), in fata imobilului sunt statiile autobuzelor 102, 202 si 253, de asemenea, trolley-bus-urile 70 si 79. (linie directa spre Piata Universitatii si Cismigiu)

In areal exista diverse magazine si farmacii, gradinita si scoala, locuri de joaca si spatii pentru petrecerea timpului liber, de asemenea, in imediata apropiere (1 minut) se afla piata Minis, si, la doar 5-6 minute (mers) este magazinul Lidl.

Zona este foarte aerisita si predominant verde, in spatele blocului exista o “centura” verde (plus un loc de joaca pentru copii), foarte important, practic, chiar in fata blocului exista un parculet marisor, de asemenea, la mica distanta (70-80m) exista un alt loc de joaca prentru copii, in continuare, alta zona verde-parcul Brancusi, urmand apoi, in cateva sute de metri, sa se ajunga la parcul IOR.

Blocul este dispus semi-stradal, scara este usor retrasa, cu un aliniament de aprox. 35-45 m de la strada principala, fiind inconjurat de o zona verde , tampon, (parculet), imobilul fiind ferit, astfel, de zgomot si aglomeratie.

Imobilul, foarte calduros, este construit din cadre beton cu pereti de caramida, in anul 1970.

Scara este civilizata, exista camere video pentru supraveghere, accesul in incinta se face pe baza de interfon, blocul este listat pentru a intra in programul de reabilitare.

Apartamentul, in suprafata de 51mp, este situat la etajul 6/10 (vederea este pe “spate”), este semidecomandat si foarte bine impartit, existand o delimitare clara intre zona “de zi” si zona “de noapte”.

Generic vorbind, apartamentul dispune de un hol generos (unde se poate amenaja un dressing), bucatarie patratoasa si suficienta, cu geamuri mari, o baie incapatoare, precedata de o camara, ideala pentru depozitare, de asemenea, un balcon, inchis in termopan, cu iesire din living.

Spatiul este contorizat total (costul intretinerii este redus), apometre, repartitoare la calorifere si, de asemenea, a fost montat senzor pentru detectia de gaz metan, in bucatarie.

Apartamentul, desi “incarcat” cu mobila, la o privire mai atenta, isi dezvaluie adevaratul potential, spatiul este luminos si cochet, suprafatele sunt optime si, un punct important, se preteaza unor , eventuale, recompartimentari, schimbari si amenajari interioare.

Desi fara imbunatatiri majore, existand doar termopan (de buna calitate) si aer conditionat (nou), potentialul cumparator avand , astfel, ocazia sa-si puna amprenta, sa-si igienizeze si personalizeze spatiul achizitionat, totusi, nu poti sa nu simti sentimentul de “casa” pe care il vei avea, odata ce-i treci pragul.

Se accepta credit.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Debara
Repartitoare caldura
Termopan
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Titan 14 min.

Obiective interes

vezi mai multe