51.000 €

Titan Auchan, apartament 2 camere, decomandat

  • Suprafata 52 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 2
  • Nicolae Teclu ...4 min.
Bucuresti, 03 sep, 10:24

Descriere anunt

Titan Auchan, apartament 2 camere, decomandat

Titanul Nou va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere decomandat situat la numai 12 minute de mers pana la metrou 1 Decembrie 1918 intr-un ansamblu cu un regim de inaltime ds+p+4e+pod.

Detalii suplimentare

Titanul Nou va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere decomandat situat la numai 12 minute de mers pana la metrou 1 Decembrie 1918 intr-un ansamblu cu un regim de inaltime DS+P+4E+Pod. Apartamentul are o suprafata de 52mp cu bucatarie inchisa clasica cu finisaje la alegere.

Structura de rezistenta este din stalpi si diafragme din beton armat, iar compartimentarea este realizata din caramida Porotherm. Finisajele (gresie, faianta, parchet) sunt la alegere, iar baia este utilata complet. Beneficiati, de asemenea, de centrala termica proprie, usi interior (la alegere), usa metalica la intrare, ferestre tamplarie PVC Salamander cu 7 camere si geam termopan, calorifere otel, contorizari individuale, instalatie sanitara Romstal.

Imobilul are regim de inaltime D+P+4E si este prevazut cu lift hidraulic, interfon, parcare subterana si supraterana (contra cost) si este racordat la toate utilitatile sectorului 3: apa, gaz, canalizare, internet, telefonie fixa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 4 min.
1 Decembrie 1918 15 min.
Anghel Saligny 18 min.