96.000 €

Titan, Apartament de 2 camere cu curte proprie, 96.000 EUR

  • Suprafata 45 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj parter din 2
Bucuresti, 09 dec, 12:40

Descriere anunt

Titan, Apartament de 2 camere cu curte proprie, 96.000 EUR

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Titan cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la Parter avand curte proprie de 75 m ,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat canapea extensibla, baie - cu cada si un aspect modern, o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 50 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada.

Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune centrala proprie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locurile de parcare atribuite , pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcurile amenajate din jurul blocului ,la circa 300 m Parcul I.O.R, hipermarketuri precum Penny,Mega Image. si restaurante Tratoria Capucini.

Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament/vila, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.