37.900 €

Titan, 1 Decembrie, Theodor Pallady, Dezvoltator

TITAN SUN PARK
  • Suprafata 40 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Nivel parter
  • In constructie
  • Living 19 mp
  • Baie 3 mp
  • Camera 11 mp
Bucuresti, 12 iul, 15:10

Descriere anunt

Titan, 1 Decembrie, Theodor Pallady, Dezvoltator

Apartament cu 2 camere tip Studio decomandat, cu o suprafata utila de 39.90 mp, gandit pentru persoane care apreciaza intimitatea si rafinamentul, situat la 12 minute de metrou.

Detalii suplimentare

Cu bucataria deschisa si balcon generos, apartamentul eficientizeaza spatiul la maxim, crescand doza de confort prin dormitorul spatios si luminos.

Un apartament ce poate fi cu usurinta adaptat si amenajat in acord cu stilul tau de viata., situat intr-un ansamblu residential dezvoltat pe o suprafata de 11000 mp ce cuprinde 6 blocuri un total de 300 de apartamente din cartierul Titan Titanul-Nou, Theodor Pallady la 15 minute de metrou Nicolae Teclu si la 12 minute de Metrou 1 Decembrie.

Apartamentul este disponibil la etajele 1,2,3,4 intr-un imobil in constructie avand ca regim de inaltime P+4 Etaje.

Acest model de apartament, cu o compartimentare clasica, dar si foarte eficienta, este ideal pentru orice familie.

Ansamblul beneficiaza de spatii verzi, alei pietonale ,de locuri de joaca pentru copii, precum si de o zona de relaxare. Pentru a garanta siguranta si un grad sporit de intimatate, accesul masinilor in complex este restrictionat printr-o bariera, iar intrarea se face pe baza de cartela.

In constructia ansamblului am utilizat cele mai bune materiale, astfel ca atat finisajele de interior, cat si cele de exterior sunt de calitate superioara.

Structura de rezistenta compusa din stalpi si diafragme din beton armat, compartimentarile exterioare cat si intre apartamente sunt din caramida Porotherm 24,5 cm iar la compartimentarea interioara a apartamentelor s-a folosit caramida Porotherm de 11,5 cm, inaltimea intre placi este de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili.

Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, tamplarie PVC Gealan 6 camere cu geam tripan. lift hidraulic.

Loc de parcare suprateran disponibil la pretul de 3.500 Euro (TVA inclus)

*Pozele au caracter orientativ de amenajare

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida